Cardul BT Flying Blue

Ia-ți cardul BT Flying Blue înainte de 29 februarie 2020 și beneficiezi de o oferta specială:

CARDUL BT FLYING BLUE

Poți câștiga bilete de avion la Martinique! Alege astăzi să beneficiezi de avantaje exclusive și aplică pentru cardul BT Flying Blue!Îți poți crește numărul de Mile de fiecare dată când plătești cu cardul. Îți păstrezi numărul de Mile cât timp folosești cardul sau le poți schimba cu bilete de avion, beneficii în timpul zborului, upgrade-uri sau oferte exclusive de la partenerii Flying Blue. Primești un bonus de bun venit care îți oferă un avans pentru prima rezervare!

CARDUL BT FLYING BLUE CLASIC

Dacă plătești cu cardul Classic BT Flying Blue vei acumula 1 Milă pentru fiecare 4 lei cheltuiți. Atunci când achiziționezi un produs AIR FRANCE, KLM sau TAROM sau când utilizezi cardul în afara României, vei acumula 1,5 Mile pentru fiecare 4 lei pe care îi cheltuiești. Dobânda anuală efectivă (DAE) pentru cardul Classic este de 27,51%, astfel încât un credit de 10.000 lei după 5 ani va avea valoarea totală de 22.275 lei. 

  • 0 taxă de emitere și 0 taxă anuală în primul an!
  • Bonus de bun venit pentru prima tranzacție de 2.000 Mile.

CARDUL BT FLYING BLUE PREMIUM

La plata cu cardul Premium BT Flying Blue vei câștiga 1,5 Mile pentru fiecare 4 lei cheltuiți. Atunci când achiziționezi un produs AIR FRANCE, KLM sau TAROM, vei câștiga 2 Mile pentru 4 lei cheltuiți, iar atunci când utilizezi cardul în afara României vei acumula 2,5 mile pentru fiecare 4 lei cheltuiți. Dobânda anuală efectivă (DAE) pentru cardul Premium este de 29,63%, astfel încât un credit de 10.000 lei peste 5 ani va avea valoarea totală de 23,125 lei.

  • 0 taxă de emitere și 0 taxă anuală în primul an!
  • Bonus de bun venit pentru prima tranzacție de 4.000 mile.
retur la inceputul paginii