Cardul BT Flying Blue

Cardul BT Flying Blue Classic

Acumulați Mile Premiu mult mai rapid pentru cumpărăturile dumneavoastră de zi cu zi cu ajutorul Cardului BT Flying Blue emis de Banca Transilvania. În plus, perioada de valabilitate a Milelor Premiu va fi prelungită automat la utilizarea cardului pentru efectuarea de cumpărături cel puțin o dată pe lună. Alegeți Cardul de Credit care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Cardul este disponibil în două variante: Cardul BT Flying Blue Classic și Cardul BT Flying Blue Premium.
La efectuarea de tranzacții cu Cardul BT Flying Blue Classic veți acumula 1 Milă Premiu la fiecare 4 lei cheltuiți. Atunci când achiziționați un produs AIR FRANCE, KLM sau TAROM sau atunci când utilizați cardul dumneavoastră în afara României, veți acumula 1,5 Mile la fiecare 4 lei cheltuiți. Dobânda anuală efectivă (DAE) pentru Cardul Classic este de 27,51%, ceea ce înseamnă că suma totală rambursată pentru un credit de 10.000 lei pe o perioadă de 5 ani este de 22.275 lei.

Cardul BT Flying Blue Premium

La efectuarea de tranzacții cu Cardul BT Flying Blue Premium veți acumula 1,5 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiți. Atunci când achiziționați un produs AIR FRANCE, KLM sau TAROM, veți acumula 2 Mile la fiecare 4 lei cheltuiți și 2,5 Mile la fiecare 4 lei cheltuiți atunci când utilizați cardul dumneavoastră în afara României. Dobânda anuală efectivă (DAE) pentru Cardul Premium este de 29,63%, ceea ce înseamnă că suma totală rambursată pentru un credit de 10.000 lei pe o perioadă de 5 ani este de 23.125 lei.
retur la inceputul paginii