Cumpăraţi, dăruiţi sau transferaţi Mile

Nu vă lipsesc decât câteva Mile pentru a oferi un bilet de avion? Doriţi să surprindeţi plăcut pe unul dintre apropiaţii dumneavoastră? Flying Blue vă permite să cumpăraţi, să dăruiţi sau să transferaţi Mile.
Începând cu 1 aprilie, Flying Blue face o revoluție! Descoperiți în avanpremieră ceea ce se va schimba și pregătiți-vă pentru experiența unei fidelități reinventate.

Cumpăraţi milele care vă lipsesc

Aveţi posibilitatea de a cumpăra mai multe mile-premiu, pe unităţi de câte 2.000 de mile.
  • Dacă sunteţi membru Flying Blue Ivory, puteţi cumpăra până la 75.000 de mile pe an calendaristic.
  • Membrii Flying Blue Silver, Gold sau Platinum pot cumpăra un număr nelimitat de mile suplimentare.

Oferiţi Mile prietenilor dumneavoastră

Milele de care dispuneţi vă oferă numeroase avantaje: lăsaţi-i şi pe ceilalţi să se bucure de acestea! Puteţi oferi până la 75.000 de mile unor persoane alese de dumneavoastră. Nu cunoaşteţi numărul acestora de card Flying Blue? Trimiteţi-ne doar adresa acestora de e-mail şi ne vom ocupa de transmiterea cadoului dumneavoastră. Puteţi face acest cadou şi unei persoane care nu a aderat încă la Flying Blue. Aceasta va primi milele după aderare.
Aţi primit mile-premiu drept cadou?
Pentru a le adăuga la contul dumneavoastră trebuie doar să utilizaţi codul confidenţial transmis prin e-mail-ul pe care l-aţi primit.

Transferaţi Mile unui apropiat

Aţi călătorit mult şi aţi acumulat multe Mile? Unul dintre apropiaţii dumneavoastră sau un prieten ar avea nevoie de câteva Mile suplimentare? Puteţi alege să-i dăruiţi o parte din Milele dumneavoastră.
Nimic mai simplu: nu trebuie decât să-i transferaţi numărul de Mile dorit (maxim 50.000). În acest sens, există o singură condiţie: beneficiarul trebuie să fie deja membru Flying Blue.
retur la inceputul paginii