Schimbați statutul Flying Blue

Există 4 niveluri de card Flying Blue. Începeţi cu un card Flying Blue Ivory, iar prin călătorii regulate cu AIR FRANCE şi KLM aveţi acces la avantajele cardurilor Silver, Gold, apoi Platinum. Aceste avantaje sunt din ce în ce mai exclusiviste: acces la salon, bagaj suplimentar, mile bonus pentru fiecare călătorie etc.
Începând cu 1 aprilie, Flying Blue face o revoluție! Descoperiți în avanpremieră ceea ce se va schimba și pregătiți-vă pentru experiența unei fidelități reinventate.

Cum se determină statutul Flying Blue?

Nivelul dumneavoastră de aderare este determinat fie prin numărul de mile-statut acumulate, fie prin numărul de zboruri valide efectuate.
  • Un zbor care se califică pentru acest statut este un zbor dus simplu* efectuat cu AIR FRANCE, KLM sau orice companie aeriană membră a SkyTeam, care vă permite să câştigaţi mile-premiu.
  • Milele-statut pot fi câştigate călătorind cu zborurile AIR FRANCE, KLM sau cele ale companiilor membre SkyTeam.

Praguri necesare pentru fiecare nivel de adeziune, pe an calendaristic


În momentul în care atingeţi pragul de mile-statut sau zboruri valide corespunzătoare unui statut, veţi primi un card nou şi veţi putea profita imediat de numeroase avantaje!

Un bilanţ anual

În fiecare an, în 31 decembrie calculăm soldul milelor-statut şi numărul de zboruri valide pe care le-aţi efectuat în ultimele 12 luni. Pentru a vă menţine statutul, trebuie să fi atins numărul de mile-statut sau de zboruri valide necesare. Dacă nu s-a întâmplat acest lucru, veţi trece la nivelul precedent.
  • Pentru membrii Flying Blue Ivory, numărul de mile-statut acumulate într-un an este redus la zero în fiecare an la 31 decembrie.
  • Pentru membrii Flying Blue Silver, Gold sau Platinum, toate milele-statut acumulate în plus faţă de pragul necesar pentru atingerea unui nivel superior sau pentru păstrarea statutului actual vor fi raportate pentru anul următor.
retur la inceputul paginii