Câștigați mile

Începând cu 1 aprilie, Flying Blue face o revoluție! Descoperiți în avanpremieră ceea ce se va schimba și pregătiți-vă pentru experiența unei fidelități reinventate.
Este simplu să câștigați mile: este suficient să comunicați numărul cardului dumneavoastră Flying Blue atunci când călătoriți cu noi! Dar nu este singura modalitate de a le acumula: trebuie să aveți numărul cardului asupra dumneavoastră atunci când rezervați o cameră la hotel, când închiriați o mașină, sau dacă faceți cumpărături online și câștigați și mai multe mile…
Mile-premiu și mile-statut
Cu Flying Blue, câștigați două tipuri de mile. Milele-premiu pot fi schimbate pentru bilete de avion, servicii privind zborul dumneavoastră sau produse ale partenerilor noștri. Acestea sunt valabile pe viață, este suficient să efectuați un zbor valid (care vă permite câștigarea de mile-statut) cel puțin o dată la fiecare 2 ani. Milele-statut vă permit să atingeţi un nivel superior al cardului Flying Blue și să beneficiaţi de mai multe servicii și avantaje.

Prin rezervarea unui bilet de avion

Cu cât călătoriți mai mult cu AIR FRANCE, KLM sau una din companiile aeriene partenere ale programului Flying Blue, cu atât veți acumula mai multe mile. Este suficient să indicați numărul cardului dumneavoastră Flying Blue în momentul rezervării. Și dacă uitați să faceți acest lucru, aveți 6 luni la dispoziție pentru a vă solicita milele.
Nu sunteți încă membru Flying Blue? Deveniți membru și veți putea acumula primele Mile datorită zborurilor efectuate în ultimele 6 luni.

Rezervând o noapte la hotel, o mașină sau alte servicii

Hoteluri, mașini de închiriat, divertisment, servicii financiare… Numeroși parteneri ai Flying Blue vă permit și acumularea de mile tot anul. Și datorită ofertelor noastre speciale, câștigați și mai multe mile!

Prin cumpărături online

Pe site-ul Air France Shopping

Genți, modă, mod de viață, jucării, mărci de prestigiu... Air France Shopping oferă o gamă largă de articole de calitate. În acest magazin online, prețurile sunt afișate în același timp în euro și în mile. Dacă hotărâți să achitați în euro, cumpărăturile dumneavoastră vă vor aduce mile suplimentare.

În toate magazinele partenere

Numeroase magazine online vă permit să câștigați și mai multe mile prin achiziții de pe internet: produse alimentare, electrocasnice, modă... Iar lista nu încetează să crească!
retur la inceputul paginii