Utilizați-vă milele

Cu Flying Blue este foarte uşor să acumulaţi mile şi chiar mai uşor să le utilizaţi! Bilete de avion, nopţi de cazare la hotel, închirieri de automobile, precum şi produse din magazinul Air France şi magazinele partenere: la bord, la sol sau acasă nu aveţi decât grija alegerii.
Începând cu 1 aprilie, Flying Blue face o revoluție! Descoperiți în avanpremieră ceea ce se va schimba și pregătiți-vă pentru experiența unei fidelități reinventate.

Pentru achiziţionarea biletelor de avion

Milele acumulate vă permit rezervarea biletelor la AIR FRANCE, KLM sau unul din partenerii noştri aerieni. Aceste bilete poartă denumirea de „bilete premiu”.

Diferite tipuri de bilete premiu

Pentru personalizarea călătoriei dumneavoatră

Milele dumneavoastră pot fi schimbate pentru bilete de avion, dar nu numai! Descoperiți serviciile și opțiunile suplimentare oferite de Ai France pentru a vă face călătoria mai plăcută.
Doriți să călătoriți mai comfortabil? Cu opțiunea de clasare într-o clasă superioară*, profitați de clasa Premium Economy, Business sau La Première.
În acest sens, accesați pagina Consultați / modificați rezervările și urmați pașii indicați.

* Opțiunile de clasare într-o clasă superioară sunt oferite, în funcție de disponibilitate, pe zborurile AIR FRANCE, KLM și majoritatea partenerilor noștri SkyTeam.
Cliquer pour replier le bloc
Doriți să vă oferiți un moment de răsfăț culinar în timpul zborului? La clasa Premium Economy sau Economy, vă oferim pe majoritatea zborurilor noastre intercontinentale 4 Meniuri À la Carte diferite: „O gamă LENÔTRE”, Tradition, Océan sau Italia, savurați o masă după pofta inimii.
Pentru a vă alege Meniul À la Carte, accesați pagina Consultați / modificați rezervările.
Cliquer pour replier le bloc
Alegeți una din Opțiunile noastre loc și beneficiați de spațiu suplimentar pentru picioare, în calmul unei cabine mai mici, în compania unui singur vecin sau în partea din față a cabinei.
Pentru a beneficia de această ofertă, accesați pagina Consultați / modificați rezervările.
Cliquer pour replier le bloc
Aveți nevoie să transportați mai multe bagaje? Alegeți opțiunea bagaje și călătoriți cu unul sau mai multe bagaje suplimentare!
Pentru a beneficia de această ofertă, accesați pagina Consultați / modificați rezervările
Cliquer pour replier le bloc

Pentru a beneficia de serviciile partenerilor noştri

Utilizaţi milele dumneavoastră în schimbul unor nopţi de cazare la hotel, închirierii de automobile, cumpărării de cadouri sau altor servicii, prin partenerii noştri aerieni, prin Flying Blue Store. Milele dumneavoastră pot fi de asemenea utilizate pentru achitarea cumpărăturilor online de pe Air France Shopping.
retur la inceputul paginii